Târgul

Ediția 2019

Ediția cu numărul 13 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, s-a desfășurat în perioada 15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020, fiind inaugurată printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, în 15 noiembrie, ora 19:00. Peste 100 de expozanți au fost prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici au fost pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara au întâmpinat vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, au fost din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

Perioada desfășurării

15 noiembrie 2019 – 3 ianuarie 2020

Program zilnic

între orele 10:00 – 22:00

Galerie foto

Despre Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Expozanții interesați de eveniment se pot înscrie la ediția Târgului de Crăciun 2021 accesând linkul de mai jos:

https://www.cognitoforms.com/A1EventsSRL/ÎnscriereLaTârgulDeCrăciunDinSibiu2021

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.