Skip to main content

Târgul

Ediția 2023

Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit un eveniment de neratat în fiecare an, iar ediția 2024 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize.

Ediția 2024 se va desfășura pe parcursul a câtorva săptămâni, debutând pe data de 15 noiembrie, și va aduce cu ea o serie de noutăți și momente speciale care promit să facă din târg o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Și anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit.

De-a lungul întregii perioade a târgului, vizitatorii se vor putea bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon. De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este un loc perfect pentru a-ți începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi.

Nu doar atmosfera și ofertele, ci și evenimentele speciale și activitățile pentru copii vor face ca ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun din Sibiu să fie un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în perioada sărbătorilor. Atelierul lui Moș Crăciun a fost o adevărată destinație pentru copii în trecut, așadar și în această ediție, se așteaptă să îi bucure pe cei mici. Copiii se vor bucura de o experiență unică și memorabilă în Atelierul lui Moș Crăciun, vor învăța noi abilități, se vor distra și vor crea amintiri de neuitat. 

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau buget. Vizitatorii pot găsi cu siguranță ceva pe gustul lor, fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie că vor doar să se bucure de atmosferă și să se distreze.

Așteptările sunt ridicate pentru această ediție având în vedere succesul din trecut. Cu spectaculoasele proiecții care vor da strălucire întregului târg și cu o selecție variată de expozanți, ediția din 2023 se anunță a fi una magică. Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă, și este de așteptat să continue să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează.

Vă invităm cu căldură să faceți parte din magia Crăciunului la Târgul de Crăciun din Sibiu din acest an. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim acolo și să împărtășim împreună bucuria și farmecul sărbătorilor de iarnă. 

Veniți și trăiți o experiență de neuitat la Târgul de Crăciun din Sibiu!

Perioada desfășurării

17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024

Program zilnic:

Luni – Vineri: 11:00 – 22:00

Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 22:00

Zile cu program special:

30.11., 01.12. – 10:00 – 22:00
24.12., 31.12. – program minim obligatoriu 10:00 – 16:00
25.12., 01.01. – program minim obligatoriu 16:00 – 22:00
26.12. –  10:00 – 22:00
02.01.2024 – 10:00 – 19:00

Galerie foto

Despre Târgul de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Proiectul Sibiu Christmas World 2021 a fost organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.