Înscriere expozanți

Perioada de înscriere a expozanților pentru Târgul de Crăciun din Sibiu 2019 a fost 01. – 31.05.2020. După această dată, recomandăm celor interesași să participe, să trimită totuși un formular de înscriere, pentru a putea fi notificați în momentul demarării înscrierilor pentru ediția 2021. Pentru a primi pe email detaliile legate de participare și formularul de înscriere vă rugăm completați solicitarea dumneavoastră mai jos.

Înscrieri pentru ediția 2021

Înregistrează email

Selecție

În urma primirii formularelor de înscriere până la sfârșitul lunii mai, o comisie internă selectează cele mai bune înscrieri astfel încât oferta târgului să fie cât mai interesantă și echilibrată.

Participare

Odată încheiat un contract de participare, echipa noastră va păstra legătura cu expozanții pentru a pune la punct detalii privind sistemul de expunere, necesitățile logistice și alte detalii legate de participare. Pe tot parcursul contractului există o persoană care răspunde tuturor întrebărilor și solicitărilor expozanților, cu scopul de a oferi consiliere și soluții optime oricăror dificultăți întâmpinate.