Cadoul perfect: Târgul de Crăciun din Sibiu

A2 TCS W5În cazul în care nu ați început încă scrisoarea pentru Moș Crăciun, e momentul. Mai sunt doar cateva zile până la Crăciun. O sursă de inspirație ar putea fi chiar Târgul de Crăciun din Sibiu unde, 60 de ucenici de soi veniți din toată țara, unii chiar de la specializare din străinătate, au pregătit cadouri pentru toate gusturile care așteaptă să ia locul sub bradul dumneavoastră sau a celor dragi.

Ca în fiecare an, oferta este variată: sucuri naturale din fructe de înaltă calitate, cultivate, culese și prelucrate cu mare grijă, torturi si prăjituri de casă, icoane și tablouri pictate pe lemn, sticlă sau piatră și globuri din sticlă, lumânări de cea mai bună calitate, baloane de toate culorile într-o multitudine de forme, articole textile și din piele, decorațiuni pentru brad, bijuterii, cutiuțe muzicale, globuri, hăinuțe brodate, decorațiuni și accesorii lucrate manual, accesorii de uz casnic, ceaiuri, specialități germane la grătar, specialități culinare austriece și multe altele.

City break de Crăciun

CSilvana Armat (49) copyCei care nu doresc să-și petreacă Sărbătorile acasă, alături de familie, pot opta pentru un pachet complet care include cazare pentru două nopți, ghidaj în centrul istoric al Sibiului, un voucher de intrare la patinoarul din incinta Târgului de Crăciun și un cadou surpriză. Oferta, pregătită de hotelul Ibis din Sibiu, este valabilă până în data de 26 decembrie. Până în prezent, 150 de turiști din alte orașe au profitat de ea.

Un weekend strălucitor

CSilvana Armat copyProgramul cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu a fost organizat anul acesta sub tema „Colors of Christmas”. În fiecare weekend a fost dezvăluită o culoare reprezentativă pentru această sărbătoare minunată. Primul weekend a fost „auriu”, a urmat apoi cel „roșu”, „albastru” și „verde”. A venit rândul ultimului weekend, cel mai strălucitor dintre ele, cel „argintiu”.

CSilvana Armat(31) copyGrupul vocal „Acapella”, condus de George Miron va susține un concert extraordinar sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 19:00. Ca o premieră pentru spectacolele de Crăciun pe care Acapella le-a susținut la Sibiu de-a lungul anilor, George Miron va interpreta o serie de piese de dragoste de pe albumul „10 ani cu Acapella – Love in Winter Time”.

CSilvana Armat(43)„Am pregătit un repertoriu deosebit, specific bunei dispoziții care ne caracterizează. Vom avea multe piese tradiționale interpretate însă într-o manieră modernă, dar și melodii de Crăciun din repertoriul internațional”, a declarat  George Miron.

Seria de spectacole “Colors  of  Christmas” se va încheia tot cu un concert coral suținut de reprezentanți ai mai multor grupuri din Sibiu duminică, de la ora 19:00.